دوره جامع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB ویرایش چهارم


(آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D)

مخاطب: علاقه‌مندان به مباحث مدیریت پروژه و کسانی که قصد شرکت در آزمون IPMA-C,D را دارند

درخواست دوره آموزشی
توضیحات

دوره جامع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB ویرایش چهارم

(آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D)


  • آیا می‌خواهید با مفاهیم یکی از استانداردهای مطرح مدیریت پروژه در دنیا به طور کامل آشنا شوید؟
  • آیا می‌خواهید در آزمون‌های ۴ سطحی IPMA به زبان فارسی و در ایران شرکت کرده و گواهینامه معتبر بین‌المللی بدست آورید؟
  • آیا می‌خواهید با قبولی در آزمون شانس خود را برای استخدام بیشتر کنید و حقوق بالاتری درخواست کنید؟
  • در مورد انواع شایستگی از نگاه استاندارد ICB چه می‌دانید؟
  • آیا می‌دانید مدارک ۴ سطحی IPMA در اروپا اعتبار فراوانی دارند؟
  • آیا می‌دانید تا چند سال آینده مجبور به داشتن گواهینامه‌های معتبر در مدیریت پروژه خواهید شد؟

در این دوره آموزشی، فریدون فرداد، مدرس و مشاور مدیریت پروژه، به علاقه‌مندان به کسب گواهینامه‌های ۴ سطحی IPMA و مفاهیم مدیریت پروژه آموزش می‌دهد که با آشنایی کامل با استاندارد ICB4 و نگاه انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)، به مدیریت پروژه، موفق به کسب گواهینامه IPMA شوند. پس از پایان این آموزش خواهید دید فرصت بسیاری بزرگی در کسب گواهینامه IPMA به دست آورده‌اید.

دوره «مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB ویرایش چهارم: آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D» دقیقاً چیست؟

«دوره مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB: آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D »، دوره‌ای ۷ الی ۱۲ روزه (معادل ۵۶ الی ۹۶ ساعت) است که از سال ۱۳۹۳ توسط فریدون فرداد برگزار می‌شود. در این دوره علاوه بر تعاریف پایه مدیریت پروژه، با انواع شایستگی‌ها (Competency) از نگاه استاندارد ICB ویرایش چهارم آشنا شده و خود را برای موفقیت در آزمون‌های ۴ سطحی IPMA آماده می‌کنند. در این دوره آموزشی علاوه بر آموزش ICB، در بخشی از دوره (شایستگی‌های اجرا) مفاهیم PMBOK هم آموزش داده می‌شود.

استاندارد ICB ویرایش چهارم چیست؟


واژه (ICB4) مخفف Individual Competency Baseline 4 است، که در ترجمه فارسی به آن «مبنای شایستگی فردی» می‌گویند. تا به امروز ۴ ویرایش از این استاندارد به صنعت معرفی شده است. سازمان ارئه دهنده این استاندارد انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA) بوده که یکی از قدیمی‌ترین انجمن‌های مدیریت پروژه در دنیا است. انجمن مدیریت پروژه ایران، یکی از زیر مجموعه‌های IPMA می‌باشد.

ICB بر خلاف استانداردهایی مانند PMBOK یا PRINCE2 نگاه فرایندی به مدیریت پروژه ندارد. بلکه نگاهی کاملاً متفاوت و جالب به مدیریت پروژه دارد. این استاندارد بر اساس شایستگی‌های مورد نیاز افراد شاغل در پروژه شکل گرفته است. در این استاندارد شایستگی‌های افراد به سه دسته اجرا (Practice)، منظر (Perspective) و رفتاری (People) تقسیم‌بندی می‌شود. این استاندارد جزو استانداردهای محبوب در دنیا بوده که روز به روز به طرفداران آن بیشتر افزوده می‌شود.

استاندارد ICB4، استانداردی جهانی است که شایستگی‌های مورد نیاز افراد شاغل در زمینه‌های مدیریت پروژه، طرح و سبد پروژه، تعریف می‌کند. این استاندارد بر اساس ویرایش‌های قبلی ایجاد شده و بینش‌ها و رهنمودهای جدیدی را برای مقاصد گسترده‌تری ارائه می‌دهد. ICB4 طیف گسترده‌ای از مخاطبان شامل معلمین، مدرسین، مجریان، شاغلین منابع انسانی و ارزیابان را در بر می‌گیرد. این استاندارد، مبنای ارزیابی‌ها در سیستم گواهی‌نامه چهار سطحی انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه قرار است.

ICB ویرایش چهارم بیانگر پیشرفت‌های مهمی در موفقیت مدیریت مدرن پروژه، طرح و سبد پروژه می‌باشد. این ویرایش، سه حوزه از تخصص‌های توسعه‌یافته در کسب و کار امروز مشتمل بر مدیریت پروژه، مدیریت طرح و مدیریت سبد پروژه را توصیف می‌کند. همچنین این استاندارد در حالیکه از واژگان خاص نقش‌ها اجتناب می‌کند، ویژگی‌های افرادی را که در این سه حوزه کار می‌کنند، شرح می‌دهد؛ چرا که معتقد است علیرغم تغییر در عناوین شغلی، مفهوم بنیادین آن ثابت می‌ماند.

ICB4، لیست کاملی از شایستگی‌های مورد نیاز فرد است که باید آن را داشته باشد یا توسعه دهد تا پروژه‌ها را بطور موفقیت‌آمیز محقق نماید. مدل عمومی ارائه شده در این استاندارد قابلیت استفاده در تمام بخش‌ها و صنایع را دارا است. اگرچه این استاندارد متدولوژی، روش‌ها یا ابزارهای خاصی را پیشنهاد نمی‌دهد، اما سازمان می‌تواند مطابق با آن، روش‌ها و ابزارهای مناسب خود را تعریف نموده و فرد باید برای یک موقعیت خاص از بین طیف وسیعی از متدولوژی‌ها، روش‌ها و ابزارهای موجود، مورد مناسب را انتخاب نماید.

شایستگی (Competency) چیست؟

تعاریف متعددی از اصطلاح «شایستگی» در سراسر جهان وجود دارد. استاندارد ICB تعریف تفصیلی از شایستگی ارائه می‌دهد که بطور گسترده‌ای مورد پذیرش متخصصین است و هدف از ارائۀ چنین تعریفی، قابل تشخیص بودن و درک راحت آن است. استاندارد ICB با ارائۀ این تعریف بدنبال آن نیست که تعاریف دیگر شایستگی را کم ارزش شمرده یا جایگزینی برای آن‌ها باشد بلکه قصد دارد راهنمایی برای افرادی فراهم آورد که بدنبال بهبود هستند. شایستگی فردی، کاربرد دانش، مهارت‌ها و توانایی‌ها در جهت دستیابی به نتایج مطلوب است.

دانش، مجموعه‌ای از اطلاعات و تجربه است که یک فرد آن را در اختیار دارد. به عنوان مثال درک مفهوم نمودار گانت به عنوان دانش آن فرد در نظر گرفته می‌شود.

مهارت‌ها، توانمندی‌های فنی خاصی هستند که افراد را قادر می‌سازد تا یک و  چند وظیفه را انجام دهند. به عنوان مثال داشتن توانایی ایجاد نمودار گانت، مهارت آن فرد به شمار می‌رود.

توانایی، تحویل مؤثر دانش و مهارت‌ها در یک بستر مشخص است. به عنوان مثال داشتن توانایی ایجاد و مدیریت موفق برنامۀ زمانی یک پروژه، توانایی آن فرد به‌شمار می‌رود.

سه اصطلاح دانش، مهارت و توانایی با یکدیگر مرتبط هستند. بدین‌صورت که چنان‌چه فردی مهارت انجام کاری را داشته باشد، بدین معناست که دانش مرتبط با آن را نیز داشته است و چنان‌چه توانایی انجام کاری را داشته باشد نشان دهندۀ وجود دانش و مهارت مرتبط با آن است. بعلاوه در عمل باید از هر یک به شیوۀ درست و در زمان مناسب استفاده نمود.

مدارک چهار  سطحی IPMA چیست؟


گواهینامه‌های این استاندارد در ۴ سطح A و B و C و D ارائه می‌گردد.

گواهینامه سطح D: در سطح D که پایین‌ترین سطح گواهینامه IPMA می‌باشد، هیچگونه پیشنیاز تجربه کاری برای شرکت در مراحل اخذ گواهینامه وجود نداشته و صرفاً دانش فرد از ۲۷ شایستگی این استاندارد طی یک آزمون کتبی (تستی و تشریحی) مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. فرد باید بتواند ۸۰ درصد دانش شایستگی‌های این استاندارد را دارا باشد.

گواهینامه سطح C: گواهینامه سطح C، صرفاً در حوزه پروژه صادر می‌شود. در این طرح فرد متقاضی باید در ۶ سال اخیر دارای حداقل ۳ سال تجربه مدیریت پروژه در یک پروژه نسبتاً پیچیده را دارا باشد. در این سطح، متقاضی، باید ۵ مرحله را طی نماید.

گواهینامه سطح B: گواهینامه سطح B، در هر سه حوزه پروژه، طرح و سبد پروژه صادر می‌شود. در این سطح، فرد متقاضی باید در ۸ سال اخیر دارای حداقل ۵ سال تجربه مدیریت در یک پروژه، طرح و سبد پروژه پیچیده را دارا باشد.

گواهینامه سطح A: گواهینامه سطح A، در هر سه حوزه پروژه، طرح و سبد پروژه صادر می‌شود. در این سطح، فرد متقاضی باید در ۱۲ سال اخیر دارای حداقل ۵ سال تجربه مدیریت در یک پروژه، طرح و سبد پروژه بسیار پیچیده را دارا باشد.

مراحل مختلف صدور گواهینامه برای سطوح A, B , C

در مرحله اول: بر اساس فرمت‌های ارائه شده توسط انجمن مدیریت پروژه ایران، متقاضی باید درخواست، رزومه کاری، خلاصه گزارش اجرایی و خود ارزیابی کامل خود را ارائه دهد. بر اساس مدارک ارائه شده توسط متقاضی و سوابق کاری؛ حداقل صلاحیت فرد برای شرکت در سطح مورد درخواست و همچنین پیچیدگی لازم پروژه مربوطه، ارزیابی شده و در صورت پذیرش در این مرحله متقاضی تبدیل به یک داوطلب گردیده و می‌تواند وارد مرحله 2 گردد. در غیر این صورت بر اساس تشخیص مرکز صدور گواهینامه، متقاضی باید نسبت به تکمیل اسناد خود اقدام و یا در سطح پایین‌تری درخواست خود را ارائه دهد.

در مرحله دوم: داوطلب بایستی در آزمون کتبی شرکت نماید. این آزمون شامل سوالات تشریحی و نمونه موردی می‌باشد. در صورت قبولی در آزمون، داوطلب می‌تواند به مرحله بعدی ورود نماید و در صورت عدم قبولی می‌تواند مجدداً در آزمون بعدی شرکت کند.(این مرحله صرفاً برای سطوح B,C بوده و برای سطح A الزامی نیست)

در مرحله سوم: داوطلب بایستی گزارش کاملی از پروژه خود بر اساس فرمت ارائه شده توسط انجمن مدیریت پروژه ایران تهیه و ارائه دهد. گزارش ارائه شده توسط 2 ارزیاب بررسی گردیده و در صورتی که از حداقل شرایط لازم  برخوردار باشد داوطلب می تواند وارد مرحله بعدی گردد. در غیر این صورت پیشنهاداتی از طرف ارزیابان جهت تکمیل گزارش به داوطلب ارائه می گردد و پس از تکمیل موارد؛ گزارش مجدداً مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. (این مرحله صرفاً برای سطوح B,A بوده و برای سطح C الزامی نیست)

در مرحله چهارم:  داوطلب توسط 2 ارزیاب مصاحبه می‌شود. در مصاحبه موارد ارائه شده در گزارش وسایر مستندات ارائه شده توسط داوطلب (خود ارزیابی، رزومه و …) مورد راستی آزمایی قرار گرفته و با سوالات تکمیلی، اثبات شایستگی فرد جهت اخذ گواهینامه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در صورت پذیرش در این مرحله داوطلب به مرحله بعدی ورود می‌کند.

در مرحله پنجم: نتایج و نظرات ارائه شده توسط ارزیابان در مراحل مختلف مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که داوطلب در مجموع مراحل مختلف نشان داده باشد که حداقل از ۸۰ درصد شایستگی‌های استاندارد ICB در سطح مورد درخواست برخوردار است؛ گواهینامه مربوطه برای وی صادر می‌گردد. در غیر این صورت بازخورد و پیشنهادات لازم توسط مرکز صدور گواهینامه به داوطلب ارائه می گردد.

سرفصل‌های دوره جامع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB ویرایش چهارم: آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D


فصل اول: مقدمه‌ای بر استاندارد ICB

فصل دوم: تعریف شایستگی، توسعه شایستگی‌های فردی، تیمی و سازمانی

فصل سوم: چارچوب استاندارد ICB ویرایش چهارم

فصل چهارم: افراد شاغل در مدیریت پروژه، بررسی اجمالی شایستگی‌ها

فصل پنجم: شایستگی‌های اجرا (بررسی کامل ۱+۱۳ شایستگی اجرا)

فصل ششم: شایستگی‌های منظر (بررسی کامل ۵ شایستگی منظر)

فصل هفتم: شایستگی‌های رفتاری (بررسی کامل ۱۰ شایستگی رفتاری)

بررسی سوالات و تست‌های آزمون IPMA-C,D

نگاهی به دوره آموزشی
دوره جامع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB4

(آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D)

مدرس: فریدون فرداد
مخاطبین: داوطلبین آزمون ۴ سطحی IPMA، مدیران ارشد و میانی، مدیران پروژه، کارمندان PMO، مدیران PMO، کارشناسان برنامه‌ریزی و کنترل پروژه، کارشناسان واحدهای طرح و برنامه و کلیه علاقه‌مندان به مباحث مدیریت پروژه و استاندارد ICB4
نوع برگزاری: حضوری و وبیناری
مدت زمان دوره آموزشی: ۷ تا ۱۲ روز (۵۶ الی ۹۶ ساعت)

با گذراندن این دوره قادر خواهید بود:

  • با تعاریف پایه مدیریت پروژه بر اساس ICB آشنا می‌شوید
  • با تمام شایستگی‌های استاندارد ICB به طور کامل آشنا می‌شوید
  • خود را برای آزمون‌های ۴ سطحی IPMA آماده می‌کنید
  • سوالات تشریحی و تست‌های آزمون را به راحتی پاسخ می‌دهید
  • با قبولی در آزمون و دریافت گواهینامه IPMA شانس استخدام خود را افزایش می‌دهید

تغییرات این دوره نسبت به دوره‌های قبلی

اگر در یکی از دوره‌ها و یا کلاس‌های ما شرکت کرده باشید می‌دانید که هیچ دو دوره‌ای مثل هم نیستند و به صورت مداوم تغییر و به روز رسانی خواهند داشت. نمونه آن دانشجویانی بودند که بعد از چند سال دوباره در دوره شرکت کرده و اظهار داشتند، تغییرات زیادی در جزوات و موضوعات مورد بحث ایجاد شده است. دوره جامع آشنایی با مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB4: آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D، به دلیل تغییر در ویرایش استاندارد، تغییراتی اساسی نسبت به دوره‌های قبل داشته که در ادامه چند مورد را بررسی می‌کنیم:

  • تغییرات و به روز رسانی جزوات دوره مطابق با استاندارد ICB4
  • استفاده از استاندارد PMBOK6 برای تقویت بخش شایستگی‌های اجرا (Practice)
  • آماده‌سازی بانک سوالات آزمون‌های آزمایشی بر اساس تغییرات جدید و استاندارد ICB4
  • اضافه‌کردن چند کارگروهی (Workshop) به دوره آموزشی

مزیت‌های این دوره آموزشی چیست؟

  • جزوات بسیار با کیفیت این دوره به گونه‌ای طراحی شده که دانشجو را بی‌نیاز از هر کتاب و جزوه دیگری خواهد کرد.
  • مدرس دوره آموزشی (فریدون فرداد) جزو کسانی است که گواهینامه IPMA-C دریافت کرده است. (اولین دارنده هر سه مدرک معتبر مدیریت پروژه جهان در ایران: PMP,PRINCEII,IPMA-C).
  • تجربه بالای مدرس دوره در برگزاری این دوره آموزشی (بیش از ۱۵ دوره).
  • مدرس دوره در آموزش نفرات شرکت زیرساخت، رکورد قبولی ۱۰۰٪ را دارد (و در تمام دوره‌ها قبولی بالای ۸۵٪ دارد).
  • درکوتاه‌ترین زمان ممکن با کلیه مفاهیم استاندارد ICB می‌شوید.
  • با توجه به تجربه مدرس و روش تدریس ایشان، به راحتی در آزمون IPMA قبول می‌شوید.

مدرس دوره جامع آشنایی با مدیریت پروژه بر اساس ICB کیست؟

فریدون فرداد، مدرس بیش از ۴۵۰ دروه آموزشی


  • مدرس، سخنران و مشاور بهبود و بهره‌وری فردی و تحلیل کسب و کار، مدیریت پروژه چابک و مدیریت پروژه، طرح، پورتفولیو و تعالی سازمانهای پروژه محور
  • كارشناس عمران و کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مدیر PMO ، مدرس و مدیر پروژه‌های موسسه مدیریت پروژه آریانا
  • مدیر EPMO شرکت ریل‌پرداز سیستم، مدیرPMO شرکت مهندسین مشاور سازه‌پردازی ایران
  • مشاور مدیریت پروژه شرکت‌های مهندسی رایز، داغ تکین، آریا همراه ، کارگشا، گروه مهندسی صدر جهان و …
  • مدرس موسسه مدیریت پروژه آریانا، موسسه مطالعات انرژی، داتیس، راهبران پتروشیمی، خانه عمران، MBA سریرا
  • عضو موسسه PMI، انجمن مدیریت پروژه ایران و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران
  • عضو تیم بازنگری ویرایش‌های PMBOK 6,7 و استانداردهای مدیریت ریسک، تخمین و مدیریت زمانبندی PMI
  • عضو کمیته‌های گواهی‌نامه مشاوران، دلتا و جایزه ملی مدیریت پروژه ایران (انجمن مدیریت پروژه ایران)
  • دارای مدارک مدیریت پروژه PMP وRMP و PBA از موسسه مدیریت پروژه آمریکا (PMI)
  • داراي مدرك مدیریت پروژه PRINCE2 از OGC انگلستان
  • دارای مدرک مدیریت پروژه سطح C (IPMA-C) از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)
  • دارای مدرک مدیریت پروژه اسکرام مستر حرفه ای (PSM) از org آمریکا
  • دارای مدرک مدیریت پروژه چابک SFC از موسسه PM Study آمریکا
  • دارای مدرک مدیریت پروژه چابک CASF از موسسه Skill Front آمریکا
  • دارای مدارک مدیریت مدیریت پروژه چابک SFPC, SMPC از موسسه CertiProf آمریکا
  • دارای گواهی نامه سطح A شایستگی مدیریت اتحادیه اروپا (EBCL*A)
  • دارای مدرک ارزیاب حرفه‌ای ICPA از IMI- ADC
  • دارای مدرک سر ممیزی ISO21500 از G-Certi
  • دارای مدرک ارزیاب حرفه‌ای مدل PM-Delta (OCB) از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)
  • سرارزیاب و ارزیاب جایزه تعالی مدیریت پروژه ایران (PEM) و جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی (EFQM)
  • ارزیاب مستقل مدل بلوغ مدیریت پروژه پتروشیمی (CPM3)، ارزیاب سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001
  • 10 سال سابقه خاص و متمرکز در مشاوره، تدریس و مدیریت دفاتر مدیریت پروژه (PMO)
  • تربیت بیش از 400 نفر از دارندگان مدارک PMP,PRINCE2,ICB
  • مدیر سیستم و کیفیت گروه پیمانکاری بام، مدیر کنترل پروژه و HSE شرکت مهندسین مشاور گذرراه
  • عضو تیم مولفین اولین کتاب مدل تعالی پروژه (PEM) در ایران
  • مدرس مورد تأیید و همکار آموزشی انجمن مدیریت پروژه ایران و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی (مدرک TOT)
  • سابقه تدریس بیش از 450 دوره آموزشی در سازمانها و صنایع مختلف
  • ارايه مقالات و سخنرانی‌های متعدد علمی در كنفرانس‌های ملی و بين‌المللی

Fereydoun Fardad

Consultant, Coach and Trainer

با ثبت‌نام در دوره جامع آشنایی با مدیریت پروژه بر اساس ICB ویرایش چهارم (آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D) چه امکاناتی دریافت خواهید کرد؟


اگر در این دوره شرکت نکنم چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

اطمینان داشته باشید هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و زندگی به همان روال سابق خواهد بود.

جمله‌ای منسوب به اینشتن است که می‌گوید:

عجیب است که عده‌ای کارهای همیشگی را انجام می‌دهند و نتیجه‌ای متفاوت را انتظار دارند!

در واقعیت دلیل اصلی اینکه این دوره را بااین کیفیت و جامعیت برای شما تهیه کرده‌ام این است که در مورد موضوع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد IPMA به تسلط خوبی دست پیدا کنید و قادر باشید خود را برای آزمون‌های ۴ سطحی IPMA و کسب گواهینامه‌ای معتبر در مدیریت پروژه آماده کنید.

لطفاً به این فکر کنید که با شرکت نکردن در این دوره چه بهایی برای شما خواهد داشت؟ چه فرصت‌هایی را ممکن است از دست بدهید؟

پاسخ به سوالات متداول دوره جامع مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB ویرایش چهارم (آمادگی آزمون سطوح IPMA-C,D)


این دوره برای تمام کسانی طراحی شده است که که در سازمان‌های پروژه محور مشغول به کار بوده و مایل هستند به صورت کامل با مدیریت پروژه بر اساس استاندارد ICB4، آشنا شوند. همچنین دانشجویان  با شرکت در این دوره آموزشی می‌توانند خود را برای آزمون‌های ۴ سطحی IPMA آماده کرده و در نهایت در آزمون موفق شوند.

همیشه وقتی می‌خواهید برای آموزش سرمایه‌گذاری کنید، نتیجه‌ای که آن آموزش می‌تواند برای شما ایجاد کند را معیار قرار بدهید. از نظر ما کوچکترین نکاتی که در دوره گفته می‌شود، شاید بتواند میلیون‌ها تومان به شما، دانش شما، شانس کاری شما اضافه کند. پس می‌توان گفت مبلغ این دوره بسیار ارزان است! از طرفی با یک مقایسه بسیار ساده بین قیمت این دوره با شرایط امروز زندگی متوجه می‌شویم که مبلغ این دوره سرمایه‌گذاری بسیار ارزانی بر روی خودتان است.

بله. این دوره به صورت وبیناری برگزار می‌شود و ضبط شده نیست.

بر اساس اطلاعات موجود در وب‌سایت انجمن مدیریت پروژه ایران شرح هزینه‌ها به صورت زیر است:

سطح گواهینامههزینه گواهینامه
IPMA-D۰۰۰/۹۵۰/۱ تومن + ۵۰ یور (معادل ریالی)
IPMA-C۰۰۰/۵۰۰/۳ تومن + ۶۰ یور (معادل ریالی)
IPMA-B۰۰۰/۵۰۰/۵ تومن + ۷۰ یور (معادل ریالی)
IPMA-A۰۰۰/۵۰۰/۶ تومن + ۹۰ یور (معادل ریالی)

زبان آزمون و کلیه مراحل و نگارش گزارش پروژه به زبان فارسی است.

این دوره پیشنیاز ندارد و مدرس دوره کلیه مفاهیم را از پایه توضیح می‌دهد.

درخواست دوره آموزشی

نظرات و دیدگاه ها

نظرات (0)
اشتراک در
اطلاع از
guest
بازخورد (Feedback) های اینلاین
تماشای همه نظرات