دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)


مخاطب: علاقه‌مندان به مباحث تحلیل کسب و کار، مدیریت پروژه و کسانی که قصد شرکت در آزمون PBA را دارند

درخواست دوره آموزشی
توضیحات

دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)

« دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)» دقیقاً چیست؟

«دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)» ، دوره‌ای ۶ روزه (معادل ۴۸ ساعت) است که توسط فریدون فرداد برگزار می‌شود. در این دوره به مخاطبان آموزش داده می‌شود تا خود را برای آزمون PBA آماده کنند. این دوره آموزشی تمامی سرفصل‌های آزمون PBA را پوشش داده تا دانشجو را بی‌نیاز از هر کتاب و جزوه‌ای کند. در هنگام آموزش مفاهیم تحلیل کسب و کار، تمرینات مختلف و تست‌های متنوع نیز حل می‌گردد، تا دانشجویان آمادگی کاملی برای شرکت در آزمون به دست آورند. این دوره آموزشی بسیار جامع طراحی شده و برای کسانی هم که قصد دارند آشنایی جامعی با تحلیل کسب و کار پیدا کنند کاملاً مفید است.

تحلیل کسب و کار (Business Analysis) چیست؟

موسسه PMI در سال ۲۰۱۷ از مجموعه گزارشات تحقیقاتی PMI’s Pulse of the Profession گزارشی را منتشر کرد با عنوان  Success Rates Rise که در آن به تحلیل نتایج بسیار جالبی پرداخته است. این تحقیق شامل نموارها و تحلیل­‌های مفصلی بوده که یکی از این تحلیل­ها مربوط به دلایل اصلی شکست پروژه‌­ها می­باشد. در شکل زیر نمودار مذکور نشان داده شده است:

همانطور که مشاهده می‌­شود، جمع آوری نادرست الزامات (Requirements) دومین دلیل شکست پروژه­‌ها بوده است.

تحلیل کسب و کار را می‌توان علم تشریح فرآیندها، مکانیزم‌ها، جریان‌های اطلاعاتی، اهداف و استراتژی‌ها در دنیای کسب و کار دانست که می تواند شامل راه حل‌های مکانیزه و یا غیر مکانیزه باشد. الزاماتی که بر اثر انجام فرآیندهای یک کسب و کار محقق می‌گردند، در این تجزیه و تحلیل مشخص می‌گردند. امروزه تحلیل کسب و کار نقش به سزایی را در برنامه‌ریزی استراتژیک، شناخت ریسک‌ها و  تبین روش‌ها و راهکارهای نوین در سازمان­‌ها بازی می‌کند.

موسسه بین المللی تحلیل کسب و کار یا IIBA در کتاب راهنمای BABOK تحلیل کسب و کار را بدین صورت تعریف می کند:

Business analysis is the practice of enabling change in an enterprise by defining needs and recommending solutions that deliver value to stakeholders

تحلیل کسب و کار، روشی است که با تعریف صحیح الزامات (نیازها) و ارائه راه حل درست و دارای ارزش برای ذینفعان، سازمان را قادر به ایجاد تغییر می­‌کند.

از طرفی PMI در دو کتاب خود، این تعاریف را برای تحلیل کسب و کار دارد:

Business analysis is the application of knowledge, skills, tools, and techniques to:

  • Determine problems and identify business needs;
  • Identify and recommend viable solutions for meeting those needs;
  • Elicit, document, and manage stakeholder requirements in order to meet business and project objectives;
  • Facilitate the successful implementation of the product, service, or end result of the program or project.

تحلیل کسب و کار، بکارگیری دانش، مهارت­‌ها، ابزارها و تکنیک­‌هایی است برای:

به صورت خلاصه:

تحلیل کسب و کار به مجموعه­ای از فعالیتها گفته می‌­شود که راه کارها (پروژه‌­ها و طرح­‌ها) را با اهداف کسب و کار (و سازمان) هم راستا کرده و ارزش دائمی برای سازمان ایجاد می­‌کند.

همانگونه که از تعاریف بالا مشخص می­‌شود تحلیل کسب و کار در دو فضای کلی نقش مهم دارد:

1- قبل از شروع پروژه­‌ها و طرح­‌ها و در سطح سبد پروژه­‌ها (با مشارکت در انتخاب پروژه یا طرح درست)

2- بعد از شروع پروژه­‌ها یا طرح­‌ها و در سطح پروژه‌­ها و طرح ها (مدیریت صحیح الزامات)

همچنین PMI در سال ۲۰۱۷ گزارش بسیار جالبی با عنوان «تحلیل کسب و کار: هدایت سازمان­‌ها به سمت ثمرات بهتر» به چاپ رساند که ضمیمه همین مجموعه می­‌باشد. تحلیل کسب و کار یکی از مشاغلی است که رشد خیلی سریعی داشته و بر اساس گزارش اداره آمار آمریکا تا سال 2022 نیاز به این شغل 19% افزایش می‌­یابد.

تحلیل کسب و کار را می‌توان ابزاری مفید برای مدیران سازمان‌ها، تجزیه و تحلیل گران سیستم‌های اجتماعی و اقتصادی، توسعه‌دهندگان سیستم‌های اطلاعاتی و مکانیزاسیون فرآیندهای کسب و کار دانست. در هریک از این نقش‌ها  اطلاعات مورد نیاز با استفاده از تجزیه و تحلیل کسب و کار مبتنی بر روش‌های استاندارد در اختیار ایشان قرار می‌گیرد. نقش­های از قبیل تحلیلگر کسب و کار، تحلیلگر سیستم، معمار کسب و کار، تحلیلگر مبتنی بر تجربه کاربری (User Experience Designer)، مهندسین نیازمندی­ها، تحلیلگر داده، تحلیلگر سیستم کسب و کار، تحلیلگر کسب و کار فناوری اطلاعات و مدیران و مشاوران کسب وکار، نقش­هایی هستند که با حوزه تحلیل کسب و کار مرتبط می‌­باشند. کمپانی­‌ها معمولاً تحلیل­گران سیستم خود را به شفافیت سایر افراد درگیر در پروژه­ تعریف نمی‌­نمایند. دانش تحلیل­گران کسب و کار در تمامی پروژه­‌هایی که به شناخت و ارزیابی سیستم می­‌پردازد (که عمدتاً به ایجاد و توسعه مکانیزاسیون نیز منتهی می­‌گردد)، مورد استفاده قرار می­‌گیرد.

چنانچه بخواهیم شناختی جامع با قابلیت انعطاف از الزامات یک سازمان را داشته باشیم و عملکرد آن را ارزیابی و بهبود بخشیم،  می‌بایستی ابتدا، به دقت به مطالعه و بررسی الزامات، فرآیندها، کنشگران و مجریان و ذینفعان کسب و کار بپردازیم. در چرخه عمر توسعه یک سیستم تحلیل کسب و کار در فاز ابتدایی، فعالیت خود را آغاز می­‌نماید و در فازهای بعدی نیز به دلیل نیاز به مدیریت تغییرات، جمع­آوری و مدیریت نیازمندی­‌های جدید و تست و اطمینان از ارائه خدمات تعیین شده مطابق با نیازمندی­‌ها بدست آمده، مورد استفاده واقع می شود.

تحلیل‌گر کسب و کار کیست؟

تحلیلگر کسب و کار (Business Analyst) فردی است که مسئول شناسایی الزامات كسب و كار مشتریان و ذینفعان بوده و با هدف اینکه راهکارهای لازم برای رفع این نیازها و مشکلات موجود در كسب و كار تعیین گردد، فعالیت می‌­نماید. لذا تمامی متخصصین، علاقمندان و فعالان در نقش تحلیلگر سیستم، تحلیلگر کسب و کار، تحلیلگر داده، تحلیلگر فرآیند،معمار کسب و کار، مدیر و مشاور کسب و کار در حوزه تحلیل کسب و کار قرار گرفته و در دنیای حرفه ای به عنوان تحلیلگر کسب و کار شناخته می گردند.

تحلیلگر کسب و کار مسئول تعریف، مدیریت، استخراج، تحلیل، تایید و مستندسازی الزامات کسب و کار، سازمان و یا یک فرآیند سازمانی و ارائه راه حل مناسب در جهت پاسخگویی به الزامات و دستیابی سازمان به اهداف تعیین شده آن می‌­باشد. تحلیلگر کسب و کار در بدو عمل؛ راهکار از پیش تعیین شده‌ای را ارائه نمی‌دهد. اما منحصراً بر اساس الزامات روشن و مدون است که راهکاری ارائه می‌گردد.

تحلیلگران کسب و کار، نقش کلیدی را به عنوان پل ارتباطی میان مشتریان، ذینفعان و تیم ارائه راهکار در سازمان­ها ایفا می­‌كنند. تحلیل کسب و کار به صورت متمایزی در حیطه­های تحلیل مالی، مدیریت پروژه، تضمین کیفیت، توسعه سازمانی، تست، آموزش و تولید و توسعه مستندات کاربرد دارد. گرچه، با توجه به ابعاد و نوع عملكرد سازمان، یک تحلیلگر کسب و کار می­‌تواند در یک یا چند تا از موارد فوق فعالیت نماید.

کلیاتی از تحلیل کسب و کار از نگاه PMI

همانگونه که قبلاً اشاره شد، PMI دو مستند برای تحلیل کسب و کار به چاپ رسانده است. اولین مستند Business Analysis for Practitioners: a Practice Guide بوده که 176 صفحه می­باشد. این راهنمای عملی، تحلیل کسب و کار را به 5 دامنه تقسیم بندی کرده است:

۱- ارزیابی (تعیین) نیاز (Needs Assessment):

در این مرحله با تحلیل فرصت­‌ها، تهدیدها و مشکلات، راه حل (Solution) مناسب تعیین می­‌گردد. خروجی اصلی این دامنه Business Case می­‌باشد (انتخاب پروژه یا طرح درست).

۲- برنامه­‌ریزی تحلیل کسب و کار (Business Analysis Planning):

بعد از تعیین و تعریف Solution مناسب، در این مرحله برای انجام  و مدیریت کسب و کار برنامه‌­ریزی لازم برای ادامه مراحل انجام می‌­شود. خروجی اصلی این مرحله برنامه مدیریت کسب و کار (Business Analysis Plan) می­‌باشد.

۳- استخراج و تحلیل الزامات (Requirements Elicitation & Analysis):

در این مرحله کلیه الزامات محصول، سیستم یا خدمت تعریف شده، استخراج، جمع آوری و تحلیل می­‌گردد. خروجی این دامنه فهرست کلیه الزامات تحلیل شده به همراه نمودارها و مستندات لازم می‌­باشد.

۴- پایش و ردیابی الزامات (Traceability & Monitoring):

این دامنه، تغییرات بر روی الزامات Baseline شده را پایش و ردیابی می­کند. این تغییرات در مدرک ماتریس ردیابی الزامات (Requirements Traceability Matrix) ثبت می­‌گردد.

۵- ارزیابی راه حل (Solution Evaluation):

در این بخش خروجی نهایی (Solution) صحه گذاری شده و تعیین می­‌گردد که آیا با نیاز اولیه کسب و کار تطابق دارد یا خیر و برای اجرا آماده می­‌باشد یا خیر.

هر یک از دامنه­‌های پنجگانه، خود به چندین فعالیت (Tasks) و هر فعالیت نیز به چندین گام (Steps) تقسیم شده و برای انجام هر گام ابزارها و تکنیک­‌های لازم توضیح داده شده است.

 مستند دوم که توسط PMI به چاپ رسیده The PMI Guide to Business Analysis نام داشته که با پیوست­‌های آن ۳۴۶ صفحه می­باشد. این راهنما ساختاری شبیه به PMBOK داشته و نگاه فرایندی دارد. تحلیل کسب و کار در این راهنما به۶ گروه فرایندی (Process Groups) و از جهتی دیگر به ۶ حوزه دانش (Knowledge Areas) و ۳۵ فرایند تقسیم می‌­شود. هر فرایند هم شامل ورودی­‌ها، خروجی­‌ها و ابزارها و تکنیک­‌ها می­‌باشد. ارتباط بین حوزه­‌های دانش در شکل زیر نشان داده شده است:

مدرک PBA (Professional Business Analysis) چیست؟

واژه (PBA) مخفف Professional Business Analysis است، که در ترجمه فارسی، به آن «مدرک حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار»، گفته می‌شود. این گواهینامه در حال حاضر، معتبرترین، محبوب‌ترین و مهم‌ترین مدرک تحلیل کسب و کار در دنیا بوده که روز به روز به متقاضیان و دارندگان آن افزوده می‌شود. PBA گواهینامه‌ای است که تقریباً تمام سازمان‌های بالغ آن را به رسمیت شناخته و دارندگان این مدرک در دنیا اعتبار خاصی در علم تحلیل کسب و کار دارند. برای اخد مدرک PMI-PBA باید در آزمون PBA که توسط موسسه PMI برگزار می‌شود، قبول شد.

اهمیت و اعتبار بالای مدرک PBA در چیست؟

  • داشتن مدرک PBA نشان‌دهنده دانش عمیق فرد در زمینه تحلیل کسب و کار از نگاه PMI است
  • به برند و اعتبار بیشتر نام شما کمک فراوانی می‌کند
  • بیشتر از هر گواهینامه دیگری در زمینه تحلیل کسب و کار، به رزومه شما اعتبار و ارزش زیادی اضافه می‌کند
  • با داشتن مدرک PBA می‌توانید حقوق و مزایای بیشتری درخواست کنید
  • نسبت به همکاران خود کاملاً متمایز می‌شوید
  • برای کسانی که قصد مهاجرت دارند، شانس استخدام را بالا می‌برد (به شرط داشتن سابقه کار مناسب)

چه کسانی می‌توانند در آزمون PBA شرکت کنند؟

اولین پیش‌نیاز شرکت در آزمون PBA، گذراندن یک دوره آموزشی آمادگی آزمون PBA به مدت حداقل ۳۵ ساعت است.

اگر مدرک لیسانس یا بالاتر دارید در ۸ سال گذشته باید تجربه تحلیل کسب و کار حرفه‌ای را به مدت ۳۶ ماه داشته باشید (بدون اینکه مجموع تجارب، همپوشانی داشته باشند). اگر مدرک دیپلم داشته باشید باید در ۸ سال گذشته تجربه تحلیل کسب و کار حرفه‌ای را به مدت ۶۰ ماه داشته باشید (بدون اینکه مجموع تجارب، همپوشانی داشته باشند).

مشخصات آزمون PBA چیست؟

  • آزمون دارای ۲۰۰ سوال می‌باشد
  • زمان پاسخگویی به سوالات ۲۴۰ دقیقه می‌باشد
  • هزینه آزمون برای اعضاء PMI، ۴۰۵ دلار و برای غیر عضو ۵۵۵ دلار می‌باشد
  • سوالات نمره منفی ندارند.
  • در پایان زمان آزمون بلافاصله نتیجه آزمون مشخص می‌شود
  • زبان آزمون PBA برای ایرانی‌ها انگلیسی خواهد بود
  • تقریباً تمامی سوالات آزمون مفهومی بوده و نیازی به حفظ کردن چیزی نمی‌باشد
  • نمره (درصد) دقیقی برای قبولی به صورت رسمی از طرف PMI اعلام نشده است

سرفصل‌های دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)

Introduction (About PMI-PBA Exam)

Project Management Overview & Definitions

Business Analysis Overview

The Environment in Which Business Analysis Is Conducted

The Role of The Business Analyst

Needs Assessments

Stakeholder Engagement

Elicitation

Analysis

Traceability and Monitoring

Solution Evaluation

نگاهی به دوره آموزشی
دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)
مدرس: فریدون فرداد
مخاطبین: داوطلبان آزمون PBA، علاقه‌مندان مباحث تحلیل کسب و کار، مدیران پروژه، مدیران کسب و کار، مدیر و کارشناسان دفتر مدیریت پروژه (PMO) و واحدهای طرح و برنامه و سایر علاقه‌مندان به مدیریت پروژه
نوع برگزاری: حضوری و وبیناری
مدت زمان دوره آموزشی: ۶ روز، معادل ۴۸ ساعت

با گذراندن این دوره قادر خواهید بود:

  • خود را برای آزمون PBA اماده کرده و موفق به کسب گواهینامه شوید
  • با مفاهیم تحلیل کسب و کار خیلی عمیق‌تر آشنا شوید
  • دانش خود را به نسبت همکاران خود افزایش دهید
  • در سازمان خود تحلیل کسب و کار را در عمل اجرا کنید
  • شانس استخدام خود را (مخصوصاً خارج از کشور) افزایش دهید
  • در سازمان یا پروژه خود مزیت رقابتی ایجاد کنید

تغییرات این دوره نسبت به دوره‌های قبلی

اگر در یکی از دوره‌ها و یا کلاس‌های ما شرکت کرده باشید می‌دانید که هیچ دو دوره‌ای مثل هم نیستند و به صورت مداوم تغییر و به روز رسانی خواهند داشت. نمونه آن دانشجویانی بودند که بعد از چند سال دوباره در دوره شرکت کرده و اظهار داشتند، تغییرات زیادی در جزوات و موضوعات مورد بحث ایجاد شده است. دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل کسب و کار (PMI-PBA)، تغییراتی نسبت به دوره‌های قبل داشته که در ادامه چند مورد را بررسی می‌کنیم:

  • تغییرات و به روز رسانی بر اساس The PMI Guide to Business Analysis
  • به روز رسانی بر اساس آخرین کتاب‌های آمادگی آزمون PMI-PBA
  • به روز رسانی تست‌ها و تمرینات دوره آموزشی

و …

مزیت‌های این دوره آموزشی چیست؟

  • مدرس دوره (فریدون فرداد) دارای مدرک PBA (و مدارک دیگر مدیریت پروژه) می‌باشد
  • جزوات بسیار با کیفیت این دوره به گونه‌ای طراحی شده که دانشجو را بی‌نیاز از هر کتاب و جزوه دیگری خواهد کرد
  • بانک جامع تست (بیش از ۱۰۰۰ تست)‌ و آزمون‌های ۴ سطحی آمادگی آزمون و شبیه‌سازی شده
  • درکوتاه‌ترین زمان و حداقل هزینه قادر خواهید در آزمون PBA قبول شوید
  • خدمات برنامه‌ریزی، کمک در پرکردن فرم‌ها، کوچینگ و مشاوره مدرس تا آخرین لحظه

مدرس دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)

فریدون فرداد، مدرس بیش از ۴۵۰ دروه آموزشی


  • مدرس، سخنران و مشاور بهبود و بهره‌وری فردی و تحلیل کسب و کار، مدیریت پروژه چابک و مدیریت پروژه، طرح، پورتفولیو و تعالی سازمانهای پروژه محور
  • كارشناس عمران و کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مدیر PMO ، مدرس و مدیر پروژه‌های موسسه مدیریت پروژه آریانا
  • مدیر EPMO شرکت ریل‌پرداز سیستم، مدیرPMO شرکت مهندسین مشاور سازه‌پردازی ایران
  • مشاور مدیریت پروژه شرکت‌های مهندسی رایز، داغ تکین، آریا همراه ، کارگشا، گروه مهندسی صدر جهان و …
  • مدرس موسسه مدیریت پروژه آریانا، موسسه مطالعات انرژی، داتیس، راهبران پتروشیمی، خانه عمران، MBA سریرا
  • عضو موسسه PMI، انجمن مدیریت پروژه ایران و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران
  • عضو تیم بازنگری ویرایش‌های PMBOK 6,7 و استانداردهای مدیریت ریسک، تخمین و مدیریت زمانبندی PMI
  • عضو کمیته‌های گواهی‌نامه مشاوران، دلتا و جایزه ملی مدیریت پروژه ایران (انجمن مدیریت پروژه ایران)
  • دارای مدارک مدیریت پروژه PMP وRMP و PBA از موسسه مدیریت پروژه آمریکا (PMI)
  • داراي مدرك مدیریت پروژه PRINCE2 از OGC انگلستان
  • دارای مدرک مدیریت پروژه سطح C (IPMA-C) از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)
  • دارای مدرک مدیریت پروژه اسکرام مستر حرفه ای (PSM) از org آمریکا
  • دارای مدرک مدیریت پروژه چابک SFC از موسسه PM Study آمریکا
  • دارای مدرک مدیریت پروژه چابک CASF از موسسه Skill Front آمریکا
  • دارای مدارک مدیریت مدیریت پروژه چابک SFPC, SMPC از موسسه CertiProf آمریکا
  • دارای گواهی نامه سطح A شایستگی مدیریت اتحادیه اروپا (EBCL*A)
  • دارای مدرک ارزیاب حرفه‌ای ICPA از IMI- ADC
  • دارای مدرک سر ممیزی ISO21500 از G-Certi
  • دارای مدرک ارزیاب حرفه‌ای مدل PM-Delta (OCB) از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)
  • سرارزیاب و ارزیاب جایزه تعالی مدیریت پروژه ایران (PEM) و جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی (EFQM)
  • ارزیاب مستقل مدل بلوغ مدیریت پروژه پتروشیمی (CPM3)، ارزیاب سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001
  • 10 سال سابقه خاص و متمرکز در مشاوره، تدریس و مدیریت دفاتر مدیریت پروژه (PMO)
  • تربیت بیش از 400 نفر از دارندگان مدارک PMP,PRINCE2,ICB
  • مدیر سیستم و کیفیت گروه پیمانکاری بام، مدیر کنترل پروژه و HSE شرکت مهندسین مشاور گذرراه
  • عضو تیم مولفین اولین کتاب مدل تعالی پروژه (PEM) در ایران
  • مدرس مورد تأیید و همکار آموزشی انجمن مدیریت پروژه ایران و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی (مدرک TOT)
  • سابقه تدریس بیش از 450 دوره آموزشی در سازمانها و صنایع مختلف
  • ارايه مقالات و سخنرانی‌های متعدد علمی در كنفرانس‌های ملی و بين‌المللی

Fereydoun Fardad

Consultant, Coach and Trainer

با ثبت‌نام در دوره آمادگی آزمون PBA چه امکاناتی دریافت خواهید کرد؟

اگر در این دوره شرکت نکنم چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

اطمینان داشته باشید هیچ اتفاقی رخ نمی‌دهد و زندگی به همان روال سابق خواهد بود.

جمله‌ای منسوب به اینشتن است که می‌گوید:

عجیب است که عده‌ای کارهای همیشگی را انجام می‌دهند و نتیجه‌ای متفاوت را انتظار دارند!

در واقعیت دلیل اصلی اینکه این دوره را بااین کیفیت و جامعیت برای شما تهیه کرده‌ام این است که بتوانید با یادگیری تحلیل کسب و کار ،فرایندها و ابزارهای آن، در آزمون PBA موفق شوید و گواهینامه آن را دریافت کنید.

لطفاً به این فکر کنید که تهیه نکردن این دوره چه بهایی برای شما خواهد داشت؟ چه فرصت‌هایی را ممکن است از دست بدهید؟

گارانتی بازگشت وجه

از آنجاکه به سیستم و راهکارهای ارائه شده بر این دوره اطمینان داریم (و شخصاً آن را تجربه کرده‌ایم و باعث نتایج موفقت‌آمیز دانشجویان گذشت شده است) به کاربردی بودن این دوره و نتایج آن بدون هیچ تردیدی ایمان داریم از همین رو با خیال آسوده این دوره را به صورت صد در صد گارانتی می‌نماییم.

بدین معنا که اگر بعد از برگزاری جلسه اول، به هر دلیلی از کیفیت تدریس ناراضی بودید، این حق را برای شما در نظر می‌گیرم که قرارداد را فسخ نمایید. تردید نداریم که شما در انتهای این دوره اینقدر از مطالب آن استفاده کرده‌اید و با یادگیری عمیق مفاهیم تحلیل کسب و کار و در نهایت کسب مدرک PBA، تغییرات خوبی در زندگی کاری خود ایجاد نموده‌اید که اصلاً به مقوله گارانتی فکر نمی‌کنید.

شما با برگزاری این دوره آموزشی هیچ ریسکی نمی‌کنید. زیرا در صورت عدم رضایت، می‌توانید قرارداد را فسخ کرده و هیج هزینه‌ای نیز پرداخت نکنید

مهندس فریدون فرداد مدرس دوره های مدیریت پروژه و آمادگی آزمون های PMP , BMBOK با تضمین در قبولی آزمون ، آکادمی فرتیک

توضیح در مورد مبلغ سرمایه‌گذاری این دوره (بسته) آموزشی

شخصاً دوست دارم در مورد شرکت کردن در دوره‌های آموزشی یا خرید محصولات آموزشی هیچ‌گاه واژه هزینه استفاده نکنم و به جای آن از واژه زیبای «سرمایه‌گذاری» استفاده کنم.

چون اطمینان دارم که شما با فراگرفتن مطالب این دوره و کسب مدرک ارزشمند PBA، موقعیت‌های کاری می‌توانید داشته باشید که ده‌ها برابر این هزینه را به دست آورید و لذت شما از زندگی و ارتباط با دیگران چندین برابر خواهد شد.

من هر سال چند میلیون تومان برای یادگیری خودم سرمایه‌گذاری می‌کنم و در کارگاه‌ها و دوره‌ها و سمینارهای معتبر شرکت می‌کنم. این کار من شاید برای بسیاری از افراد، نشانه احمق بودن من و دور ریختن پول باشد! اما به نظر من این دید بسیار ساده لوحانه است! چطور است که ما در یک رستوران یا وقتی که برای خرید پوشاک مراجعه می‌کنیم به سادگی چندصدهزار تومان خرج می‌کنیم اما زمانی که موقع سرمایه‌گذاری روی خودمان می‌شود، دستمان می‌لرزد و اصطلاحاً دو دو تا، چهار تا می‌کنیم؟؟؟

با یک مقایسه ساده بین مبلغ سرمایه گذاری این محصول آموزشی و چیزهایی مثل یک کفش، شلوار، هارد اکسترنال، یک قاب ساده برای گوشی موبایل و خیلی موارد دیگر متوجه می‌شوید مبلغ این دوره بسیار ارزان است! پیشنهاد می‌کنم شما نیز مانند من، همیشه بخشی از درآمد خود را برای یادگیری اختصاص دهید، درست مثل قبض آب و برق و یا خوراک و پوشاک!

 با همه این اوصاف، تمام تلاش من بر این بوده که مبلغ این دوره کاملاً منصفانه باشد تا بتوانید به راحتی این دوره و محصول آموزشی را تهیه کنید.

پاسخ به سوالات متداول دوره جامع آمادگی آزمون حرفه‌ای تحلیل‌گر کسب و کار (PMI-PBA)

این دوره برای تمام کسانی طراحی شده است که قصد شرکت در آزمون PBA را دارند. این دوره به صورتی طراحی شده که دانشجویان با انجام روش گام به گام مدرس، مطالعه جزوات آموزشی، استفاده از کوییزها و بانک سوالات و در نهایت شرکت در آزمون ۴ سطحی، موفقیت خود را در آزمون PBA تضمین می‌کنند. همچنین کلیه علاقه‌مندان به یادگیری تحلیل کسب و کار و کسانی که می‌خواهند تحلیل کسب و کار را در سازمان خود در عمل اجرا کنند، می‌توانند از این دوره به خوبی بهره ببرند.

همیشه وقتی می‌خواهید برای آموزش سرمایه‌گذاری کنید، نتیجه‌ای که آن آموزش می‌تواند برای شما ایجاد کند را معیار قرار بدهید. از نظر ما کوچکترین نکاتی که در دوره گفته می‌شود، شاید بتواند میلیون‌ها تومان به شما، دانش شما، شانس کاری شما اضافه کند. پس می‌توان گفت مبلغ این دوره بسیار ارزان است! از طرفی با یک مقایسه بسیار ساده بین قیمت این دوره با شرایط امروز زندگی متوجه می‌شویم که مبلغ این دوره سرمایه‌گذاری بسیار ارزانی بر روی خودتان است.

بله. این دوره به صورت وبیناری برگزار می‌شود و ضبط شده نیست.

آشنایی با مفاهیم مدیریت پروژه و استاندارد PMBOK مفید است

بله. یک دوره جامع ۱۰ روزه (۸۰ ساعته) تدریس جامع استاندارد PMBOK به همراه راهنمای چابک موسسه PMI توسط اینجانب تدریس می‌شود. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

https://fartik.com/course/comprehensive-course-on-pmbok-standard-with-agile-project-management/

https://fartik.com/course/pmbok-6th-process-map

یک ۱۳۹ دلار هزینه عضویت یکساله و هزینه خود آزمون نیز ۴۰۵ دلار می‌باشد (مجموع ۵۴۴ دلار آمریکا). اگر عضو موسسه PMI نشوید هزینه آزمون ۵۵۵ دلار خواهد بود. پس توصیه می‌شود ابتدا عضو موسسه PMI شوید که از تخفیف آزمون استفاده کرده و علاوه بر آن از خدمات و ده‌ها استاندارد و راهنمای PMI به صورت رایگان استفاده کنید.

یادمان باشد که آزمون PBA یک آزمون مدیریت پروژه می‌باشد، نه آزمون زبان انگلیسی. اگر متن استاندارد PMBOK یا دیگر استانداردهای موسسه PMI را بخوانید و با این سطح زبان راحت باشید، سطح آزمون هم در همین سطح است. علاوه بر این در هنگام برگزاری کلاس آمادگی آزمون PBA، تمام کلمات تخصصی توسط اینجانب ترجمه می‌شود.

از زمانی که PMI به شما اجازه آزمون می‌دهد (Eligibility Letter)، شما به مدت یک سال، ۳ مرتبه می‌توانید در آزمون PBA شرکت کنید.

اگر عضویت یکساله PMI را داشته باشید ۲۷۵ دلار و اگر عضو نباشید ۳۷۵ دلار.

آزمون‌های موسسه PMI مانند آزمون فوق لیسانس نبوده که یک تاریخ خاص را مشخص کنند. بلکه هر زمان که شما آماده بودید، می‌توانید در آزمون شرکت کنید.

مدرس دوره راهنمایی لازم را جهت آماده کردن فرم‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد.

آدیت فرایند ساده‌ای بوده و مدرس دوره (فریدون فرداد) در این مورد به شما کمک خواهد کرد. فرم مربوطه را دانلود کرده و با پر کردن آن، مدرک تحصیلی خود را ترجمه و به همراه گواهینامه دوره آموزشی آمادگی آزمون PBA برای PMI پست می کنید.

آزمون PBA به دو روش برگزار می‌گردد. روش اول به صورت آنلاین است و روش دوم به صورت حضوری در یکی از شعبه‌های شرکت Pearson VUE در خارج از کشور است.

بله. قطعاً. این اتفاق را بارها تجربه کرده‌ام و با روش خودم توانستم باعث قبولی فرد شوم. برای اطمینان از این موضوع می‌توانید با دانشجویان من صحبت داشته باشید.

بله. اگر در دوره PMBOK شرکت کرده‌اید مطالب تدریس شده را دوباره مرور کنید.

مراجع:

   (+) pishgam12.blogfa.com

درخواست دوره آموزشی

نظرات و دیدگاه ها

نظرات (0)
اشتراک در
اطلاع از
guest
بازخورد (Feedback) های اینلاین
تماشای همه نظرات