طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های نرم افزاری EPM و شیرپوینت به همراه Power BI


Design & Implementation of EPM & SharePoint Systems With Power BI

  • آیا تعداد پروژه‌ها در سازمان زیاد هستند و سیستمی برای مدیریت یکپارچه آنها ندارید؟
  • آیا مدیران ارشد سازمان، به راحتی به آخرین اطلاعات کل پروژه‌های سازمان دسترسی دارند؟
  • آیا در سازمان خود در اجرای استراتژی‌ها با مشکل مواجه هستید؟
  • آیا می‌توانید تمام اطلاعات مروبط به هر پروژه و تجمعی کل پروژه‌های سازمان را با هم تحلیل کنید؟
  • آیا در مدیریت منابع سازمانی و تخصیص آن به پروژه‌ها با چالش روبرو هستید؟
  • آیا برای کل سازمان و پروژه‌ها گزارشات یکپارچه وجود دارد؟

سیستم جامع اطلاعات مدیریت پروژه (PMS)

افزایش ارتباطات و فناوری‌های ارتباطی باعث شده تا مرزهای رقابت شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی مرزهایی جهانی گردد، همچنین پیشرفت سریع علوم و تغییرات شدید فناوری باعث شده تا فضای بازارهای جهانی فضایی پویا و دست‌خوش تغییرات مداوم باشد. از این رو امروزه افزایش سرعت انطباق با نیازمندی‌‌های بازار به‌عنوان اصلی اجتناب‌ناپذیر  در عرصه رقابت از سوی تمامی سازمان‌ها و مؤسسات پیشرو  تلقی می‌گردد.

ایجاد فضاهای جهانی رقابت و در پی آن افزایش حجم مبادلات تجاری بین‌المللی و متناسب با آن افزایش ارتباطات میان ملل مختلف، تمامی دست‌اندركاران بازار جهانی را به‌سوی ایجاد سیستم‌های یكپارچه با تعاریف ثابت و مورد پذیرش همگان سوق داده است. در همین راستا ایجاد استانداردهای مدیریتی و برقراری نظام‌های مدیریتی نوین، روز به روز جایگاه مستحكم‌تری به‌خود گرفته و این امر امروزه نه به‌عنوان یك اختیار بلكه الزامی برای ادامه حیات بنگاه‌های اقتصادی می‌باشد.

تنوع و گستردگی ناشی از تغییرات پیش‌گفته و همچنین تخصصی شدن بسیاری از فعالیت‌ها از یك سو و سیاست تمامی شركت‌ها مبنی بر اجتناب از گسترش بی‌مورد تشکیلاتی و سازمانی از سوی دیگر باعث شده تا سازمان‌های امروزی استراتژی «واگذاری خدمات به منابع خارج از تشکیلات خود» را برگزینند تا بدین ترتیب ضمن حفظ و صیانت از اصول کاری خود، به سازمانی چالاک‌تر و پویاتر دست یابند.

به جرأت می‌توان ادعا نمود، از مهم‌ترین مشكلات و ضعف‌های اجرای پروژه‌ها، فقدان نظام جامع مدیریت پروژه در آنهاست. نظامی که بتواند فرایندهای کاری مدیریت پروژه از آغاز تا اختتام پروژه را پوشش داده و به شئون مختلف مورد نیاز مدیریت یک پروژه از قبیل مدیریت زمان، هزینه، ارتباطات، ریسک و … بپردازد. از این رو سازمان‌های صاحب پروژه عموماً به سمتی می‌روند که بتوانند با استقرار یا استقراض واحدی تحت عنوان دفتر مدیریت پروژه (PMO) فرایندهای مدیریت پروژه‌ای خود را سامان بخشند. این واحد که در سازمان‌های مختلف اسامی مختلفی را به خود اختصاص داده است متولی رفع نیاز سازمان‌های صاحب پروژه به سیستم مدیریتی یکسان، جامع، هماهنگ و یکپارچه برای پروژه‌ها هستند.

همچنین اجرای یك پروژه، مستلزم ارتباطات فراوان و گردش اطلاعات میان تمامی افرادی است که به نوعی با آن پروژه ارتباط می‌یابند. امروزه با پیشرفت روش‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات (IT)، ایجاد ارتباطات سریع و به‌موقع و نیز گردش مناسب اطلاعاتی تسهیل شده است. از جمله این روش‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات، نرم‌افزار مدیریت پروژه سازمانی (EPM) می‌باشد.

با این توضیح امروزه سازمان‌ها به دنبال آن هستند که هم از مزایای نظام یکپارچه مدیریت پروژه بهره برند و هم با بهره‌گیری از امکانات حاصل از فناوری اطلاعات تا حد امکان از کاغذبازی فاصله گرفته و فرایندهای خود را مکانیزه نمایند و حتی سیستم‌های مکانیزه مدیریت پروژه خود را با سایر سیستم‌های سازمانی و مدیریتی مرتبط نمایند. آنچه می‌تواند پاسخگوی سازمان‌های صاحب پروژه در این خصوص باشد طراحی و استقرار نظام مدیریت پروژه (شامل فرایندها، روش‌های کاری، فرم‌های عملیاتی و…) بر بستر نرم‌افزاری EPM می‌باشد. در دنیای امروز نظام مدیریت پروژه به تنهایی اگر چه مفید است، بدون بهره‌گیری از قابلیت‌های فناوری اطلاعات کافی و قانع کننده نیست و گاه می‌تواند دست و پاگیر باشد، به همین نحو ارائه بسترهای نرم‌افزاری مدیریت پروژه از قبیل EPM به تنهایی، صرفاً ابزاری به دست می‌دهد که نتیجه آن سر در گمی در چگونگی استفاده خواهد بود.استقرار نظام مدیریت پروژه هم‌زمان با ارائه بستر نرم‌افزاری آن این فرصت را برای سازمان‌ها ایجاد می‌نماید که اولاً اندیشه را در کنار ابزار قرار داد و ثانیاً رویکردی را اتخاذ نمود که این دو به خوبی در یکدیگر تنیده شده و بهترین کارایی را ارائه نمایند.

هر چند مدیریت پروژه سازمانی (Enterprise Project Management) یا EPM، در واقع واژه‌ای فراتر از بحث سیستم‌های اطلاعاتی است، اما امروزه این واژه اغلب متناظر با سیستمهای اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS)  است که می‌توانند در سطح یک سازمان به صورت یکپارچه مدیریت تمامی پروژه‌های سازمان را تسهیل نمایند. با این وجود EPM از لحاظ دانش تخصصی در واقع یک حوزه از مباحث توسعه سازمان (Organizational Development) است که در طی آن تمامی جنبه‌های مرتبط با مدیریت پروژه‌های جاری در سازمان بر اساس استراتژیها و اهداف سازمانی به صورت یکپارچه تنظیم و پایش می‌شود. از آنجایی که انجام این کار مستلزم دسترسی و مدیریت حجم عظیمی از داده‌های مرتبط با پروژه و سازمان است از دهه 1990 به بعد این مفهوم با بحث سیستمهای اطلاعاتی عجین شده است و امروزه انجام فرآیندهای مرتبط با حوزه مدیریت پروژه سازمانی بدون وجود یک سیستم اطلاعاتی امری دور از ذهن محسوب می‌شود.

مدیریت پروژه‌ها

پراجکت سرور، به عنوان یکی از ماژول‌های نصب شده به همراه شیرپوینت می‌تواند ابزاری بسیار توانمند برای مدیریت پروژه‌های سازمان شما باشد. این ابزار به شما قابلیت ثبت پروژه‌ها به همراه برنامه زمانبندی، کنترل زمان و هزینه پروژه  مدیریت منابع و آنالیز آنها، ثبت تایم شیت، مدیریت تیم‌های کاری و همچنین آنالیز سبد پروژه‌ها را می‌دهد. پس از ایجاد هر پروژه در این محیط یک سایت مرتبط با آن نیز ایجاد می‌شود که می‌توانید تمامی اسناد مرتبط با پروژه به همراه فرایند و گردش کارهای داخلی را در آن تعریف نمایید. پراجکت سرور توانایی ایجاد انواع گزارشات در خصوص پیشرفت پروژه‌ها و میزان تاخیرات آنها را به شما می‌دهد. این ابزار در کنار شیرپوینت نصب شده و برای کار با آن کافی است فعال‌سازی شود.

مراحل طراحی و پیاده‌سازی سیستم جامع EPM و SharePoint

  • شناخت ساختار سازمان و واحدهای مرتبط با مدیریت پروژه‌ها
  • بررسی و شناخت نسبت به روش‌های موجود مدیریت پروژه
  • بررسی و شناخت نسبت به اثرگذاری واحدها در فرایندهای مرتبط با مدیریت پروژه
  • بررسی و شناخت نسبت به زیرساخت‌های موجود و زیرساخت‌های مورد نیاز IT برای استقرار EPM
  • تکمیل شناخت نسبت به نیازها و خواسته‌های سازمان از نظام مدیریت پروژه مبتنی بر EPM
  • ممیزی فرایندی مدیریت پروژه در سازمان
  • تعیین سطح بلوغ مدیریت پروژه سازمان به تفکیک حوزه‌های دانش و گروه‌های فرایندی
  • تحلیل نقاط قوت و فرصت‌های بهبود جهت افزایش بلوغ مدیریت پروژه
  • ارائه نقشه‌راه کلی ارتقاء بلوغ مدیریت پروژه و پروژه‌های بهبود پیشنهادی
  • ارائه آموزش‌های لازم به سازمان بر اساس فاز شناخت
  • طراحی نظام‌نامه مدیریت‌پروژه‌ها بر اساس EPM
  • طراحی روش‌های اجرایی، دستورالعمل‌های فرایندی و فرم‌های مرتبط نظام مدیریت پروژه
  • طراحی دستورالعمل‌های کاربردی نرم‌افزار
  • طراحی دستورالعمل‌های راهبری و پیکره‌بندی سیستم
  • نصب برنامه SharePoint روی Server توافق شده
  • نصب برنامه Microsoft Project Server روی Server توافق شده
  • تنظیمات شبکه، تعیین یوزرها تحت Domain و تنظیم مجوزها و سطوح دسترسی
  • تست سیستم EPM برای کلیه کاربران از نظر ارتباط با شبکه و درست عمل کردن سطوح دسترسی
  • پیاده‌سازی نظام مدیریت پروژه‌ برای پروژه نمونه (پایلوت)
  • هدایت و نظارت کارکنان مرتبط با پروژه‌های سازمان برای بهره‌برداری از EPM متناسب با نظام مدیریت پروژه طراحی شده
  • همراهی با مدیران سازمان جهت اخذ گزارش‌های مورد نیاز از EPM
  • اخذ بازخورد از پیاده‌سازی سیستم و اعمال تغییرات و تصحیحات احتمالی لازم و نهایی کردن سیستم
  • تحویل سیستم به نماینده کارفرما

شیرپوینت چیست؟

شیرپوینت پلتفرمی شامل ابزارهای بسیار کاربردی و مفید، مبتنی بر وب، با قابلیت ایجاد انواع فرم و فرایند است که رابط کاربری بسیار ساده و جذابی را در اختیار استفاده‌کنندگان قرار می‌دهد. با استفاده از شیرپوینت شما می‌توانید علاوه بر وب‌سایت و پرتال سازمانی، بسیاری از سامانه‌های مورد نیاز سازمانتان مانند سامانه مدیریت مستندات مهندسی، مدیریت جلسات، ارزیابی عملکرد، درخواست مرخصی و ماموریت و غیره را به سادگی ایجاد نموده و آن را در اختیار کاربران قرار دهید. برای کار با این محیط نیازی به نصب نرم افزار اضافه‌ای نخواهید داشت و تنها چیزی که نیاز دارید یک مرورگر می‌باشد. از سوی دیگر برای کار با شیرپوینت نیازی به داشتن دانش برنامه‌نویسی نیست . همین امر موجب میشود شیرپوینت به عنوان یکی از محبوبترین بسترهای موجود برای ایجاد ساختارهای اطلاعاتی سازمانها مطرح باشد. به صورت کلی شما با استفاده از شیرپوینت می‌توانید:

  • انواع وب سایتهای اینترنتی و پرتالهای سازمانی را بسازید
  • انواع فرم‌های آنلاین را ساخته و در اختیار کاربران سازمان قرار دهید
  • فرایندها و گردشهای کاری مورد نظر خود را  بر روی فرم‌ها و یا اطلاعات ثبت شده در این محیط تعریف کنید
  • اطلاعات خود را به صورت جداول و یا فایل‌های مختلف ذخیره کرده و با در نظر گرفتن اصول امنیتی از هر جایی به این اطلاعات دسترسی داشته باشید
  • به انواع بانکهای اطلاعاتی متصل شده و اطلاعات آنها را فراخوانی نمایید
  • اسناد و فایل‌های خود را در این محیط ذخیره کرده و با اشتراک‌گذاری مناسب از شیرپوینت به عنوان سامانه مدیریت اسناد استفاده کنید
  • پروژه‌های خود را به همراه برنامه زمانبندی در این محیط تعریف کرده و آنها را کنترل نمایید
  • محیطی برای گفتگو و ارتباطات درون سازمانی ایجاد کنید
  • گزارشات متنوعی از انواع اطلاعات در این محیط ایجاد کرده و در اختیار کاربران قرار دهید
  • ساختارهای متنوع و کاربردی برای مدیریت دانش در سازمان خود ایجاد نمایید

ایجاد سایتها و پرتالهای سازمانی با استفاده از شیرپوینت

شیرپوینت به شما توانایی ایجاد انواع سایتهای ساده و یا حرفه‌ای را می‌دهد. برای ایجاد سایت در شیرپوینت صرف چند دقیقه وقت کافی است. این سایتها می‌توانند برای مقاصد مختلفی ایجاد شوند. شما می‌توانید برای واحدهای سازمانی خود و یا برای ذخیره‌سازی اطلاعات پروژه‌ها، سایت ایجاد نمایید. محیط کاربر پسند و حرفه‌ای شیرپوینت به شما اجازه می‌دهد در صورت تمایل ظاهر این سایتها را به شکل دلخواه و با طراحی مد نظر خود پیاده‌سازی کنید. همچنین شما می‌توانید انواع پرتالهای درون سازمانی را در این محیط ایجاد و این پرتالها را به سامانه‌های مختلف طراحی شده متصل نمایید.

طراحی فرمها آنلاین در شیرپوینت

یکی از دلایل محبوبیت شیرپوینت سادگی کار با آن می‌باشد. شما می‌توانید در مدت زمان بسیار کوتاهی در این محیط یک فرم آنلاین طراحی کرده و آن را جهت پرنمودن در اختیار کاربران خود قرار دهید. انواع فرم‌های درخواست مرخصی، صورتجلسه، درخواست وام، تنخواه، خرابی ماشین آلات، اطلاعات افراد و مشتریان و … به سادگی در این محیط پیاده‌سازی می‌شوند. این فرمها می‌توانند به انواع بانکهای اطلاعاتی متصل شده و اطلاعات را نمایش دهند.

پیاده‌سازی گردش‌های کاری در شیرپوینت

برای ایجاد گردش‌های کاری در محیط شیرپوینت نیازی به دانش کدنویسی نخواهید داشت. این گردش‌های کاری می‌توانند بر روی فرم‌ها، اسناد و فایل‌ها و یا موارد مندرج در لیست‌ها و جداول تعریف شوند. شما می‌توانید در این فرایندهای کاری، اطلاعات مختلفی را از کاربران دریافت نموده و یا در سامانه ثبت نمایید. وظایف مختلفی به افراد ارجاع دهید و این وظایف را در کارتابل هر فرد نمایش دهید، اطلاع رسانیهایی را از طریق ایمیل و یا پیامک انجام دهید، به بانکهای اطلاعاتی متصل شوید و کاربران می‌توانند به سادگی نیازهای خود را از طریق این فرایندها پیاده‌سازی کنند. با استفاده از قابلیت‌های بسیار کاربردی شیرپوینت در زمینه ایجاد فرم و فرایند شما می‌توانید انواع سامانه‌های آنلاین را مطابق نیاز سازمان خود طراحی نمایید. برخی از این سامانه ها عبارتند از :

مدیریت مستندات مهندسی، سامانه مدیریت جلسات، سامانه مدیریت دانش، سامانه مدیریت قراردادها،سامانه مدیریت مناقصات، سامانه مدیریت تغییرات، طراحی فرم و فرایند، طراحی پرتالهای سازمانی، سامانه مدیریت تامین کنندگان، سامانه ارزیابی عملکرد، پیگیری نامه ها و وظایف، سامانه ثبت سفارشات و خرید، درخواست مرخصی و ماموریت، سامانه نظرسنجی آنلاین، سامانه ثبت تیکت.

مدیریت اسناد و اطلاعات در شیرپوینت

شیرپوینت محیطی است مبتنی بر وب. بنابراین برای دسترسی به اطلاعات ثبت‌شده در این محیط و کار با آن تنها به یک مرورگر نیاز دارید. همین امر موجب شده بسیاری از سازمان‌ها برای مدیریت فایلها و مستندات خود از شیرپوینت استفاده کنند. با قرار گیری فایل‌ها در این محیط علاوه بر دسترسی آسان ، افزایش امنیت اطلاعات نیز حاصل میگردد. از مزایای استفاده از شیرپوینت به عنوان بستری مناسب برای مدیریت اسناد میتوان به این موارد اشاره نمود:

  • قابلیت اشتراک‌گذاری آسان اسناد و تعریف دسترسی به صورت شخصی و یا گروهی در سطوح مختلف
  • جستجوی آسان در میان اسناد و اطلاعات
  • ذخیره‌سازی نسخه‌های اصلی و فرعی بر روی اسناد
  • ایجاد مکانیزم مناسب برای تایید اسناد بارگزاری شده قبل از انتشار آنها به شکل عمومی
  • شماره‌گذاری اسناد به صورت اتوماتیک
  • تعریف انواع فیلدهای اطلاعاتی بر روی سند و استفاده از این فیلدها هنگام جستجو
  • ایجاد محیط‌های کارگروهی بر روی اسناد
  • تعریف انواع اطلاع رسانیها به افراد در صورت ایجاد تغییر در هر سند
  • امکان تعریف کلمات کلیدی
  • امکان Synchronization با ویندوز و کار با اسناد حتی به صورت آفلاین

سیستم جامع اطلاعات مدیریت پروژه با EPM و SharePoint به نیازهای زیر پاسخ می‌دهد

  • انواع وب‌سایتهای اینترنتی و پرتالهای سازمانی را بسازید
  • انواع فرم‌های آنلاین را ساخته و در اختیار کاربران سازمان قرار دهید
  • فرایندها و گردشهای کاری مورد نظر خود را  بر روی فرم‌ها و یا اطلاعات ثبت‌شده در این محیط تعریف کنید
  • اطلاعات خود را به صورت جداول و یا فایل‌های مختلف ذخیره کرده و با در نظر گرفتن اصول امنیتی از هر جایی به این اطلاعات دسترسی داشته باشید
  • به انواع بانکهای اطلاعاتی متصل شده و اطلاعات آنها را فراخوانی نمایید
  • اسناد و فایل‌های خود را در این محیط ذخیره کرده و با اشتراک‌گذاری مناسب از شیرپوینت به عنوان سامانه مدیریت اسناد استفاده کنید
  • پروژه‌های خود را به همراه برنامه زمانبندی در این محیط تعریف کرده و آنها را کنترل نمایید
  • محیطی برای گفتگو و ارتباطات درون سازمانی ایجاد کنید
  • گزارشات متنوعی از انواع اطلاعات در این محیط ایجاد کرده و در اختیار کاربران قرار دهید
  • ساختارهای متنوع و کاربردی برای مدیریت دانش در سازمان خود ایجاد نمایید

Power BI چیست؟

Power BI مجموعه‌ای از سرویس‌ها می‌باشد که امکان تحلیل اطلاعات کسب و کار را برای کارشناسان این حوزه به راحتی فراهم می‌کند و به عنوان بهترین پلتفرم برای پیاده‌سازی سیستم‌های هوش کسب و کار محسوب می‌شود. در ابتدا باید گفت که Power BI اولین بار در سال ۲۰۱۳ معرفی شد اما شروع ایده این محصول را می‌توان از سال ۲۰۱۰ و همراه با ورود افزونه‌های Power Pivot و Power View دانست که به عنوان یک add-in به Excel 2010 اضافه شد و امکان پردازش میلیون‌ها رکورد را به راحتی و با سرعت بالا فراهم نمود.

ظهور این محصول سبب گردید تا مایکروسافت از نظر گارتنر و فارستر (از معتبرترین موسسات‏ تحقیقاتی در حوزه IT)، در چند سال پیاپی تا به امروز به عنوان پیشگام در عرصه هوش کسب وکار و ابزارهای تحلیل داده معرفی گردد.

Power BI همچنین از Self-service BI پشتیبانی می‌کند به این معنی که استفاده از آن به سادگی صورت می‌گیرد و حتی کاربران نهایی نیز می‌توانند بدون نیاز به واحدIT، خود داشبورد و گزارش‌ها را طراحی کنند. در عین حال با استفاده از این محصول، کاربران مسلط به تحلیل اطلاعات قادر خواهند بود به انواع مختلف منابع اطلاعاتی متصل شده و داده‌ها را استخراج کنند و به سادگی داده‌ها را مدل‌سازی کرده و داشبوردها و گزارش‌های مورد نیاز خود را ایجاد کنند. از طرفی توسعه‌دهندگان سیستم‌های هوش تجاری (BI Developers) نیز می‌توانند از Power BI برای پیاده‌سازی مدل‌ها و سناریوهای پیچیده در یک سیستم جامع هوش تجاری (Enterprise BI System) بهره گیرند.

مراحل پیاده‌سازی و اجرای هوش تجاری (Power BI)

  • تعیین اهداف پروژه
  • شناسایی و توافق در مورد محدوده پروژه و فرایندهای کلیدی
  • ایجاد و بررسی شاخص‌های کلیدی
  • تعیین پیش‌نیازهای اطلاعاتی
  • تعیین پیش‌نیازهای سخت افزاری
  • ممیزی و جمع‌آوری داده‌ها
  • ایجاد و طراحی انبار داده و تمیزکردن اطلاعات
  • ایجاد و طراحی داشبوردها و گزارشات مورد نظر
  • صحه‌سنجی خروجی‌ها
  • ویژوال‌سازی و تحویل

تیم اصلی مشاوره فرتیک

آروین آشفته

دانلود رزومه

غلامرضا صفاکیش

دانلود رزومه

وحید هادی‌زاده مقدم

دانلود رزومه

حسین رادمهر

دانلود رزومه

محسن جلالی‌منش

دانلود رزومه

پویان مسعودی‌فر

دانلود رزومه

مدیر پروژه طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های نرم افزاری EPM و شیرپوینت به همراه Power BI کیست؟

فریدون فرداد


  • مدرس، سخنران و مشاور بهبود و بهره‌وری فردی و تحلیل کسب و کار، مدیریت پروژه، طرح، پورتفولیو، مدیریت پروژه چابک و تعالی سازمانهای پروژه محور
  • كارشناس مهندسی عمران و کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • مدیر PMO، مدرس و مدیر پروژه‌های موسسه مدیریت پروژه آریانا
  • مدیر EPMO شرکت ریل‌پرداز سیستم، مدیرPMO شرکت مهندسین مشاور سازه‌پردازی ایران
  • مشاور مدیریت پروژه شرکت‌های مهندسی رایز، داغ تکین، آریا همراه سامانه، کارگشا، گروه مهندسی صدر جهان و …
  • مدرس موسسه مدیریت پروژه آریانا، موسسه مطالعات انرژی، داتیس، راهبران پتروشیمی، خانه عمران، MBA سریرا
  • عضو موسسه PMI، انجمن مدیریت پروژه ایران و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران
  • عضو تیم بازنگری ویرایش‌های PMBOK 6,7 و استانداردهای مدیریت ریسک، تخمین و مدیریت زمانبندی PMI
  • عضو کمیته‌های گواهی‌نامه مشاوران، دلتا و جایزه ملی مدیریت پروژه ایران (انجمن مدیریت پروژه ایران)
  • دارای مدارک مدیریت پروژه PMP وRMP و PBA از موسسه مدیریت پروژه آمریکا (PMI)
  • دارای مدرك مدیریت پروژه PRINCE2 از OGC انگلستان
  • دارای مدرک مدیریت پروژه سطح C (IPMA-C) از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)
  • دارای مدرک مدیریت پروژه اسکرام مستر حرفه‌ای (PSM) از Scrum.org آمریکا
  • دارای مدرک مدیریت پروژه چابک SFC از موسسه PM Study آمریکا
  • دارای مدرک مدیریت پروژه چابک CASF از موسسه Skill Front آمریکا
  • دارای مدارک مدیریت مدیریت پروژه چابک SFPC, SMPC از موسسه CertiProf آمریکا
  • دارای گواهی‌نامه سطح A شایستگی مدیریت اتحادیه اروپا (EBCL*A)
  • دارای مدرک ارزیاب حرفه‌ای ICPA از IMI- ADC
  • دارای مدرک سر ممیزی ISO21500 از G-Certi
  • دارای مدرک ارزیاب حرفه‌ای مدل PM-Delta (OCB) از انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA)
  • سرارزیاب و ارزیاب جایزه تعالی مدیریت پروژه ایران (PEM) و جایزه ملی بهره‌وری و تعالی سازمانی (EFQM)
  • ارزیاب مستقل مدل بلوغ مدیریت پروژه پتروشیمی (CPM3)، ارزیاب سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001
  • 10 سال سابقه خاص و متمرکز در مشاوره، تدریس و مدیریت دفاتر مدیریت پروژه (PMO)
  • تربیت بیش از 400 نفر از دارندگان مدارک PMP,PRINCE2,ICB و …
  • مدیر سیستم و کیفیت گروه پیمانکاری بام، مدیر کنترل پروژه و HSE شرکت مهندسین مشاور گذرراه
  • عضو تیم مولفین اولین کتاب مدل تعالی پروژه (PEM) در ایران
  • مدرس مورد تأیید و همکار آموزشی انجمن مدیریت پروژه ایران و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی (مدرک TOT)
  • سابقه تدریس بیش از 450 دوره آموزشی در سازمانها و صنایع مختلف
  • ارایه مقالات و سخنرانی‌های متعدد علمی در كنفرانس‌های ملی و بین‌المللی

Fereydoun Fardad

Consultant, Coach and Trainer

مراجع:

   nemoudar.com

   ipmp.ir

مشتریان

سازمان‌هایی که افتخار آشنایی و همکاری با آن‌ها را داشته‌ام

درخواست مشاوره

جهت استفاده از خدمات مشاوره طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های نرم افزاری EPM و شیرپوینت به همراه Power BI، این فرم را تکمیل نمایید.